November 3-án érkezik Magyarországra Taylor Swift koncertfilmje

Nem maradunk ki Taylor Swift The Eras Tour lázból – igaz, még mindig nem egy budapesti koncertet jelentett be az énekesnő. De szerencsére a mozikból mi is átélhetjük majd az őrületet, egészen korán a 2024-es bécsi koncerthez képest.

Swift a közösségi média felületein jelentette be a hírt, miszerint szinte a világ bármelyik pontjáról nézhető lesz a rekordokat döntögető és földrengést okozó koncertfilmje október 13-ától, amiben annyi csavar van, hogy néhány országba, köztük Magyarországra is csak később jön el az első vetítés.

Nem csak a turné az, amit elviszünk világkörüli útra…….. ???? Nagyon izgatott vagyok, hogy elárulhatom, hogy a The Eras Tour koncertfilmet világszerte bemutatják október 13-án! Jegyeket ezen a linken tudtok venni, vagy a saját mozijaitok weboldalain!

Igaz, a posztból nem derül ki, hogy pontosan milyen időintervallumban kerül mozikba az alkotás, de a weboldalon már látható, hogy Magyarországon a bemutató november 3-án várható, pont úgy, mint mondjuk a szomszédos Romániában is. Erről a 6 filmről már írtunk, hogy később mutatják be őket, mert minden eladási rekordot megdöntött már most a koncertfilm.