Sharpay Evans is inspirálta Bella Poarch videóját

A szerelem legédesebb pillanatait hozza el Bella Poarch és Lauv közöse.

Végre fültanúi lehetünk annak az előadónak a visszatérésének, aki debütáló szerzeménye óta brutális mennyiségű rajongótáborral bír. Bella Poarch  Lauv-val  Crush című újdonsága nemcsak a szerelem kezdeti szakaszát írja le, hanem Bella új, zenei fejezetét is egy fülbemászó popszám formájában.

A TikTokerként is jól ismert világsztár bemutatkozó dala, a Build A Bitch üstökösként robbant be a zeneiparba, majd a Dolls című, első EP-je csak tovább fokozta a hangulatot. A Crush visszavesz a futurisztikus elektronikából és a mindent leuraló „girl-powerből” és egy sokkal lágyabb oldalát mutatja meg a Fülöp-szigetekről származó énekesnőnek.

Azt akartam, hogy ha valaki meghallgatja az új felvételemet, az az érzés fogja el, mint amikor a szerelemtől pillangók röpködnek a hasában. Arról szól, hogy meg kell élni a pillanatot és élvezni a legegyszerűbb dolgokat is: például amikor egész nap Love Island-et nézel az ágyban vagy következmények nélkül, ártatlanul flörtölsz valakivel

– meséli az előadó.

Aminek külön örülhetünk, hogy a két fiatal sztár a videóklippel még visszahozza a nyári hangulatot – egy színes, jól koreografált táncokkal és érzelmekkel túlfűtött kisfilmmel hódolnak a szerelemnek.

A videóban látott jelenetekkel egyébként sokan hasonlóságot véltek felfedezni a High School Musical-ből ismert és Ashley Tisdale által megszemélyesített karakter, Sharpay Evans egyes jelenetei között. Az énekesnő újra is osztotta az egyik tweetet, melyben úgy fogalmazott, hogy Sharpay „kitaposta” az utat.