Viszlát, Szexoktatás: mától nézhető az utolsó évad

Négy év után véget ért a népszerű sorozat.

Itt az ideje elbúcsúzni a Moordale gimi diákjaitól, ugyanis négy év után véget ért a Netflix népszerű sorozata, a Szexoktatás. A széria 2019. elején startolt el, és a kendőzetlen őszinteségével, az utánozhatatlan humorával, és a fontos témákkal, amiket feldolgoz, azonnal nézők millióinak a szívébe lopta be magát – most pedig még egy utolsó kalandot élhetünk át kedvenc karaktereinkkel.

A befejező, negyedik évad az előzőekhez hasonlóan 8 részből áll, melyek közül a befejező epizód hosszabb, mint a többi: a nagyjából egy óra helyett csaknem másfél órás a játékideje.

A széria készítője, Laurie Nunn az utolsó évad bejelentése után így búcsúzott az alkotástól:

Egy olyan sorozatot szerettünk volna készíteni, ami megválaszol pár kérdést, ami anno felmerült bennünk a szerelemről, a szexről, a barátságról, és a testünkről. Valami olyasmit, ami segített volna a bennünk lakozó tinédzsernek, hogy egy kicsit kevésbé érezze egyedül magát. Elképesztő érzés látni, hogy a széria milyen sokat jelentett rengeteg embernek világszerte, és reméljük, hogy ennek köszönhetően egy kicsit kevésbé éreztétek egyedül magatokat.

Hozzátette, hogy keserédes megírnia ezeket a sorokat, hiszen nehéz elbúcsúzni az alkotásról, de úgy érezték, eljött az ideje, hogy lezárják a történetet.

A Szexoktatás utolsó évadának az összes része mától elérhető a Netflixen.