Videó: a könnyeivel küszködött Nick Jonas a színpadon

Elérzékenyült az énekes.

Javában tart a Jonas Brothers Five Albums. One Night. elnevezésű világkörüli turnéja, melynek keretein belül a napokban a Los Angeles-i Dodger Stadionban léptek fel a srácok. Az 56 ezer fő befogadóképességű helyszín igencsak sokat jelent a banda legfiatalabb tagja, Nick Jonas számára, így extrán különleges volt neki az ottani koncert: olyannyira, hogy el is érzékenyült közben.

Az énekesnél a legújabb albumukon található Little Bird című dal alatt tört el a mécses. A könnyeivel küszködve adta elő a szerzeményt, és többször el is csuklott a hangja közben.

Hogy miért volt ennyire különleges számára ez a koncert? Számos emlék fűzi a stadionhoz, például itt volt az egyik első randija is a feleségével, erről pedig a közösségi oldalain mesélt a rajongóknak:

Rengeteg meccset néztünk a Dodger Stadionban a tesóimmal, itt volt az egyik első randim Priyanka Choprával, most pedig itt léptünk fel… Micsoda teljes kört leíró pillanat

– írta.

Nem Nick az egyetlen Jonas-tesó, aki mostanában sírt a színpadon, bár a bátyja, Joe egészen más ok miatt. Az énekes ugyanis nemrég jelentette be, hogy 4 év után válik a feleségétől, Sophie Turnertől, a megható Hesitate című dalukat pedig ő sem bírta könnyek nélkül elénekelni. 

A Jonas Brothers egyébként jövő június 1-én a szomszédos Bécsbe is elhozza a turnéját – a jegyinfókért katt ide!