Olivia Rodrigo: együtt nőttünk fel Jenna Ortegával

Az énekesnő szerint nincs kedvesebb ember Jennánál.

Olivia Rodrigo pár éve egyik napról a másikra vált napjaink egyik legfelkapottabb előadójává a debütáló drivers license című megaslágerének köszönhetően, Jenna Ortega pedig a Wednesday című sikersorozat sztárjaként tett szert világhírnévre hasonló gyorsasággal, mint az énekesnő. Valószínűleg már ennyi is elég lenne ahhoz, hogy jól megértse egymást a két fiatal sztár, azonban már a hírnév előtt is ismerték egymást, ugyanis mindketten a Disney csatornánál kezdték a karrierjüket.

Olivia most egy interjúban mesélt a barátságáról a színésznővel, akinél elmondása szerint nem találkozott még kedvesebb emberrel:

Jenna és én együtt nőttünk fel a Disney-nél, ami egy nagyon furcsa gyerekkort eredményez, de mindig is úgy tekintettem rá, mint a legmenőbb csajszira. Nagyon örülök a sikereinek, annyira megérdekli. Őszintén mondom, hogy nem találkoztam még nála kedvesebb emberrel.

Egyébként mindkét sztárnak rengeteg elfoglaltsága akad mostanában. Olivia pár hete dobta piacra a második albumát, a GUTS-t, mellyel hamarosan turnéra is indul, Jenna pedig jelenleg hazánkban forgatja a Paul Ruddal közös filmjét.