Légy te is szerző a MUSICDAILY vendégtoll programjában!
© Instagram

Ki se adta dalát Ariana Grande, de már a rádiók játszották

TikTokon pedig már több, mint 150 ezer videót készítettek a dalra.

Úgy tűnik, éhes a nép és csak Ariana Grande visszatérését várja mindenki legutóbbi 2021-es Positions c. lemeze óta: a TikTok és az átlagos hallgatóság is. Egy rakat dala szivárgott ki az elmúlt időszakban, köztük a Fantasize is, ami óriási sikernek örvend – még úgy is, hogy hivatalosan ki sem lett adva.

Nem csak TikTokra, de Spotify-ra is felkerült ez a dal, melyért egyébként az utolsó információk szerint a feltöltő és imperszonátor, Adriana Venti 10 ezer dolláros büntetést kapott. Miután Spotify-ra, nem csak több ezren hallgatták meg, de már a rádiók is játszották az Egyesült Államokban. Nem csoda, hiszen a Fantasize egy olyan Y2K életérzést hozó dal, ami a korai Britney Spears lágy, pop-rnb stílusát vegyíti.

Érdekesség, hogy a TikTokon már egy virális tánc is terjedni kezdett a szerzeményre. Ariana ugyanezen a platformon fejezte ki nemtetszését a szivárgásokkal kapcsolatban:

ez annyira elkeserítő. vissza akartam térni ehhez a refrénhez, hogy végül felhasználjam. nem tudom, hogy csinálják még mindig ezt az emberek, de kérlek, hagyjátok abba.