Így tudod élőben nézni a mai MTV VMA-t

Többek között Olivia Rodrigo és Shakira is fellép a díjátadón.

Izgalmas nap a mai a zenerajongók számára, hiszen ma kerül megrendezésre immáron 39. alkalommal generációnk egyik legikonikusabb díjátadója, az MTV Video Music Awards. A jelöltek listájáról már augusztusban lehullott a lepel – a legtöbb jelöléssel Taylor Swift büszkélkedhet, de az esélyesek között van Miley CyrusSam SmithOlivia RodrigoBeyoncéIce SpiceEd SheeranLana Del Rey, vagy éppen a Måneskin is – azóta pedig az is kiderült, hogy az est háziasszonya a rapkirálynő Nicki Minaj lesz. 

A gála helyi idő szerint este 8-kor veszi kezdetét New Jersey-ben, a Prudential Centerben, így itthonról éjfél után, hajnali 2-től követhetjük élőben az MTV-n. A vörös szőnyeges bevonulást szintén a tévében nézhetjük 0:30-tól, vagy YouTube-on az alábbi linken:

Annyi biztos, hogy ezúttal is látványos show-ra és ikonikus fellépésekre számíthatunk: színpadra lép ugyanis az est folyamán A Boogie Wit da HoodieAnittaCardi B és Megan Thee StallionDemi LovatoDiddy, a DMCDoja CatDoug E. Fresh, a Fall Out BoyFuture, a Grandmaster Flash and the Furious FiveKaliiiKAROL GKelsea BalleriniLil WayneLL Cool J, a Måneskin, a Metro Boomin, a NAV, az est háziasszonya, Nicki MinajNLE ChoppaOlivia RodrigoPeso PlumaReneé RappSabrina Carpenter, az idén Video Vanguard életműdíjjal jutalmazott Shakira, a Stray KidsSwae Lee, a The Warning, és a TOMORROW X TOGETHER is.