Képek: undorral ölelte volna meg Lili Reinhart Sydney Sweeney-t?

Egy újabb nap, egy újabb dráma?

Egy újabb nap, egy újabb celeb dráma: most a Riverdale Lili Reinhartját és az Eufória Sydney Sweeneyjét „ugrasztotta össze” az internet népe. A két színésznő az Armani Beauty eseményén találkozott, melyet „One Night in Venice” címmel rendeztek meg, természetesen Velencében.

A szeptember elején megrendezett eseményről kép és videó is készült, ahol Lili, Sydney és Camila Mendes összetalálkoznak a vörösszőnyegen, az alább látható videó pedig másodpercek alatt virális lett a közösségi média szinte minden felületén.

@aestheticc11113 ???????????? #lilireinhart #sydneysweeney #riverdale #euphoria #redcarpet #drama #fyp #foryou #viral #trending #aesthetic ♬ She knows – Luv Laysia

Lili közismert szabad szájáról, szóval nem is hagyta annyiban ezt az egész badarságot, hogy nagyobb lángot kapjon, mint amekkora maga a tűz – vagyis most a nemlétező hamu?

https://twitter.com/lilireinhart/status/1698720952454905858?s=20

Vagyis:

Ne csináljatok ellenségeket a nőkből minden adandó alkalommal.

Hogy biztosra mehessen mindenki, hogy semmi rosszindulat nincs sem benne és nézeteltérés sincs a két szőke szépség között, Lili Instagram történetében osztott meg egy képet később Syweeney-vel, amihez csak annyit írt, hogy „mi itt leszünk, ha szükségetek van ránk”. Sőt, később duplarandizni is voltak párjaikkal a városban: