7 perces tapsvihart kapott Jacob Elordi Priscilla Presley-ről szóló filmje

Nicolas Cage unokatestvére, Sofia Coppola rendezésében mutatták be tegnap az Eufóriából ismert Jacob Elordi (Elvis) és Cailee Spaeny (Priscilla) nevével fémjelzett Priscilla című A24 filmet az idei velencei filmfesztiválon, ahol a főszereplők, sőt maga Priscilla Presley is megjelent.

A hölgy, akiről a filmet mintázták és akinek életét bemutatják a filmen keresztül elmondta, hogy nem volt egyszerű számára végignézni az alkotást. Később ő maga köszönte meg az extrém hosszú, 7+ perces tapsvihart az összegyűltektől, illetve Jacob Elordi is kiment és hálája jeléül meghajolt.

Nagyon nehéz ülni és filmet nézni rólad, az életedről és a szerelmedről. Sofia csodálatos munkát végzett, jól megcsinálta a házi feladatát… És tényleg mindent beleadtam én is neki, amit tudtam.

A Priscilla című film ott kezdődik, amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu találkozik Elvisszel egy buliban, és a férfi, aki már amúgy is óriási rock and roll szupersztár, magánéleti pillanatokban teljesen váratlan valakivé válik: izgalmas szerelmes lesz, a magány szövetségese, kiszolgáltatott legjobb barát. Priscilla szemszögéből a film egy nagy amerikai mítosz láthatatlan oldalát vizsgálja Elvis és Priscilla hosszú udvarlásában és viharos házasságában, a német hadsereg támaszpontjától a gracelandi álomvilági birtokig.

https://twitter.com/DEADLINE/status/1698783812451181043?s=20

A filmet október 27-én mutatják be világszerte a mozikban, a hazai premier pontos dátumáról még nem tudni, de könnyen meglehet, hogy itthon is ezen a napon vetítik először.