Egy új kalandra hív a Måneskin

Íme a HONEY (ARE U COMING?)!

Még csak kicsit több, mint fél éve, hogy megjelent a Måneskin legutóbbi albuma, a RUSH!, de máris új zenével örvendeztették meg a rajongóikat. Megérkezett a banda HONEY (ARE U COMING?) című kislemeze, melyet elmondásuk szerint a legutóbbi turnéjuk után írtak, és gyorsan ki is adták, mielőtt hamarosan ismét útnak indulnának.

Egyből a turné után megírtuk a dalt, hiszen még egy csomó energiánk maradt az utazásból és a koncertezésből. Londonban és Los Angeles-ben dolgoztunk rajta, és nagyon meg vagyunk elégedve a végeredménnyel, úgy érezzük, ez valami új számunkra

– nyiltakozta Victoria De Angelis.

Az énekes, Damiano pedig azt is elárulta, miről szól a szerzemény:

A történet főszereplőjének nincs neme, semmi ilyesmi, te döntheted el, kiről szól. Valaki olyanról, akin látod, hogy szomorúság van a szemében és kívülállónak érzi magát. A dal tulajdonképpen egy meghívás egyik embertől egy másiknak, hogy csatlakozzon hozzá egy új kalandra, anélkül, hogy tudná, mi vár rá, csak azért, hogy együtt élvezzék a kalandot.

A zenekarnak idén ért véget a Loud Kids on Tour elnevezésű koncertsorozatuk, melynek keretein belül Budapestre is ellátogattak, de az év hátralévő részében is igencsak be vannak táblázva. Szeptembertől az Egyesült Államokat járják körbe, majd október közepén Latin-Amerika felé veszik az irányt, novemberben Ausztráliában lépnek fel, decemberben Japánban koncerteznek, és ugyanebben hónapban még az ír illetve angol rajongók is láthatják őket élőben.

A banda egyébként a hazai idő szerint szeptember 13-án, hajnalban megrendezésre kerülő VMA-n is fellép, ahol a most megjelent dalukat adják majd elő.