Az extravagáns popfenomén, Ashnikko kiadta várva várt debütáló albumát

Íme a WEEDKILLER!

Hosszú várakozás után végre megjelent Ashnikko karrierje első albuma, mely a WEEDKILLER címet kapta. A lemez olyan ellenállhatatlan dalok gyűjteménye, amelyek tovább tökéletesítik az egyedi előadó eddigi munkásságában jelenlévő merész, műfajokat keverő hangzását. A rajongók azonban már jól tudhatják, hogy a dalszerző a hallgatókat saját, különc világába szállítja, ami alól az új kiadvány sem kivétel.

A WEEDKILLER-univerzum egy sci-fi/fantasy történetbe kalauzol olyan témákat feszegetve, mint a környezeti katasztrófák következménye és a technológia fénysebességű evolúciója. Ashnikko műfajilag elmossa az éles határt a hip-hop és elektronikus pop között, és merít az anime és videójátékok világából is.

Végre életre kelt a WEEDKILLER világa, amit két és fél éven keresztül alkottam a barátaimmal. Hatalamas felszabadultságot éreztem a lemez megírása közben. Megerősítette az öntudatomat, és segített gyökereket eresztenem. Az életem egyik legnagyobb boldogsága, hogy a zeném biztonságos helyen landolt nálatok

– írta az előadó.

A londoni székhelyű, amerikai születésű rapper-énekes első globális szenzációja a Stupid című dal volt, amelyben Yung Baby Tate is szerepel. Ezt követően az alkotó kiadta mixtape-jét, a Demidevil-t, amely rajongók millióinak szívébe talált.

Az új lemezen két közreműködés is helyet kapott, köztük a záró track, a Dying Star, melyet az előadó Ethel Cainnal közösen készített el.

Ashnikko turnéra is indul a koronggal, melyet novemberben hoz el Európába, olyan városokba, mint Koppenhága, Varsó, Berlin, Párizs, Köln, vagy éppen Amszterdam.