Egyszerre hagyta ott a menedzserét Ariana Grande és Demi Lovato, az is kiderült, miért

Mindketten más irányba szeretnének elindulni a karrierjük szempontjából.

A napokban érkezett a hír, miszerint Ariana Grande 10 év után otthagyja a menedzserét, Scooter Braunt, és nem ő az egyetlen. Demi Lovato 4 éve dolgozik vele, és úgy tűnik, ő sem kér többet a közös munkából. Igen, ő ugyanaz a Scooter Braun, aki miatt Taylor Swift újra felveszi és kiadja az első hat albumát, ám a People magazin információi szerint emiatt válnak el az útjaik Arival.

A lapnak egy forrás azt nyilatkozta, hogy az énekesnő egyszerűen kinőtte a menedzsmentjét, és már irányba szeretne elindulni a karrierjével.

Baráti maradt a viszonyuk, de Ariana kinőtte Scootert, és izgatottan várja, hogy más irányba induljon el. Jelenleg még mindig zajlanak a tárgyalások a szerződésekről, de ez teljes mértékben Ariana döntése volt. Úgy érzi, elérkezett a változás ideje.

A sztár a legelső albuma megjelenése, 2013. óta dolgozik a híres/hírhedt menedzserrel, bár a viszonyuk nem volt mindig felhőtlen. Nem sokkal a 2016-os Dangerous Woman megjelenése előtt egyszer már szétváltak az útjaik, mikor is Ari kirúgta Scootert, át a mosolyszünet nem tartott sokáig, és akkor végül mégiscsak közösen folytatták a karrierje egyengetését.

Demi 2019-ben szerződött le az SB Projects-szel, és a Billboard információi szerint hálás az együtt töltött 4 évért, de ő is úgy érzi, hogy egy más irányba szeretne továbbindulni.