Dinah Jane készen áll arra, hogy újra összeálljon a Fifth Harmony

Utoljára 2020-ban adott ki zenét Dinah.

Dinah Jane egész sok dalt kiadott már azóta, hogy feloszlott a Fifth Harmony – de különösen érdekes, hogy Camila Cabellon kívül egyik lánynak sem sikerült még bemutatnia szóló debütáló lemezét, csupán kislemezeket és EP-ket dobnak piacra. Dinah ezelőtt utoljára 2020-ban jelentkezett új zenével, most azonban hivatalosan is visszatért a Ya Ya című szerzeményével.

Elmondása szerint ez mostmár tényleg egy nagyobb projekt része lesz, amiről hamarosan még többet oszt majd meg a rajongóival. És hogy mire számíthatunk tőle? Nos, azt a Ya Ya tökéletesen körülírja: trópusi, szexi, pimasz vibe-okra.

Ez egy vidám nyári dal, ami az önbizalomról szól, és nagyon sokat jelent számomra. A testem, az alakom nem olyan, mint régen volt, de megtanultam szeretni az új önmagam. Bármilyen is a testem, akkor is gyönyörű

– nyilatkozta a Rolling Stone-nak.

A megjelenés kapcsán arról is kérdezték, összeáll-e valaha újra a Fifth Harmony, amire a banda egykori tagja igencsak pozitív választ adott:

Rengeteg évünket áldoztuk a bandának, és közben megismertük önmagunkat is. Egy tökéletes világban újra összeállnánk. Akkoriban nagyon fiatalok voltunk, és mostmár mindannyian felnőtt nők vagyunk, de az ajtó nyitva áll, amikor ők is készen állnak rá.

Ha a nagy visszatérés ideje még nem is jött el számukra, egy mini-reunion azért történt a napokban Dinah megjelenési buliján, melyen Ally Brooke és részt vett, és egy nagy öleléssel üdvözölte egykori bandatársát.