© MUSICDAILY

A Szigetről posztolt Billie Eilish: mindig szeretni foglak titeket

A rajongóiról osztott meg egy videót az énekesnő.

Már több, mint egy hete, hogy a fesztivál utolsó napján felrobbantotta a Sziget Nagyszínpadát Billie Eilish, de mi még mindig nem tettük túl magunkat a fellépésén – és úgy tűnik, ő sem. Az énekesnő ugyanis most a 24 órán keresztül elérhető Instagram történetében osztott meg egy videót a fesztiválról, melyet a Sziget tett közzé a TikTok oldalukon, és az látható benne, amint a rajongók a koncert előtt úgy rohannak az első sorokért, mintha csak az életük múlna rajta, majd páran el is árulták, mióta vártak a szalagkorlátnál, és mit üzennének a kedvencüknek.

Volt, aki már reggel 6 óra óta kint várt a 21:15-kor kezdődő koncertre, de egy fan elmondása szerint ez meg sem kottyant nekik, hiszen hardcore rajongók. Mások azt mondták, Billie zenéje megváltoztatta az életüket, és amikor senkire sem számíthattak, ő akkor is ott volt nekik, ezt pedig nem hagyta szó nélkül a fiatal sztár sem.

Mindig szeretni foglak titeket

– írta a videóhoz.

A videó egyébként már majdnem másfél millió megtekintésnél jár a fesztivál hivatalos TikTok oldalán, és most már biztosra tudhatjuk, hogy Billie is látta, így a fanok üzenetei is eljutottak hozzá.

Ha még nem láttátok, itt tudjátok csekkolni:

@szigetofficial Today's Billie Eilish concert will be fire!???? #roadtofestivals #sziget #festival #billieeilish #fans #szigetfestival ♬ original sound – szigetofficial