Billie Eilish volt Dua Lipa podcastjének legutóbbi vendége, az új albumáról is mesélt egy kicsit

A felnövésről beszélgetett a két sztár.

Tavaly év elején startolt el Dua Lipa podcastje, az At Your Service, melynek minden része egy-egy érdekes témára fókuszál, amit az énekesnő egy híres vendégével veséz ki. Hallhattuk már Duát beszélgetni Megan Thee Stallionnel, Elton Johnnal, Charli XCX-szel, vagy éppen a Barbie rendezőjével, Greta Gerwiggel, legutóbb pedig nem mást hívott meg a műsorába, mint Billie Eilish-t.

A harmadik évad legutóbbi, nyolcadik epizódjának a témája a felnövés volt, amiről mindkét sztárnak egyedi tapasztalatai vannak, hiszen mindketten a nyilvánosság szeme láttára cserepedtek tinédzserből érett nővé. Emellett szó esett a családról, a fellépésekről, és arról is, hogy mit hiányolnak a leginkább a gyerekkorban, azonban talán, ami a legérdekesebb: Billie elárult pár infót a harmadik albuma munkálatairól is.

Minden totál megváltozott. Próbálok hozzászokni a változáshoz, így mostanában hasonlítgattam, milyen volt akkor, és milyen most, és nyugtatgatom magam, hogy minden oké, a változás oké, még mindig képes vagyok erre a dologra.

Az énekesnő elmesélte Duának, hogy a Happier Than Ever után azt hitték Finneas-szel: rájöttek a titok nyitjára, hogyan is kell összehozni egy albumot. Másfél év turnézás után, érthető módon, azonban mégsem tudták ugyanott folytatni a munkát, ahol anno abbahagyták.

Tudod, másfél évig turnéztunk, aztán visszajöttük, és sokkal idősebbek vagyunk – nem is sokkal idősebbek, de nagy a különbség 18 és 21 között mentálisan, fizikailag is, és mindenhogyan. Teljesen más minden. Próbálom meggyőzni magam, hogy nem vesztettem el a tehetségem, csak megváltoztak a dolgok. Megváltozott, ahogy állok a szobában, a hangom is teljesen más lett… Nehéz elfogadni a változást, és nem könnyű hozzászokni.

Billie zárta egyébként az idei Sziget Fesztivált, ahol megosztotta a magyar közönséggel, hogy készül a harmadik albuma, azt azonban sem a koncerten, sem Duának nem árulta el, mikorra számíthatunk rá.

A teljes podcast epizódot alább tudjátok meghallgatni: