Válik férjétől Britney Spears

Férje már el is költözött az énekesnőtől.

Mindenre számítottunk, csak arra nem, hogy a címlapokon újra Britney Spears neve fog szerepelni – és nem az új zenéje, vagy az októberben megjelenő új könyve, A bennem lévő nő miatt, amit jelenleg kedvezményes 4899 forintért lehet megvásárolni a magyar kiadó, az Alexandra honlapján, hanem azért, mert ő és férje, Sam Ashgari külön utakon folytatják a TMZ értesülései alapján.

A pár 2016-ban ismerkedett meg az énekesnő Slumber Party c. kislemezének videó forgatásán, melyen Tinashe is részt vett. Sam az egyik férfi főszereplő volt a túlfűtött videóban és már akkor látni lehetett, hogy nagyon erős kémia van kettőjük közt. Igaz, azt, hogy szakítottak volna még egyik fél sem erősítette meg, de Ashgari már törölte a Spears-szel való közös képeit Instagramról. A hírek szerint az alig 1 éve házas pár az elmúlt hónapokat sok veszekedéssel, kiabálással töltötte, Sam sok alkalommal otthon sem aludt.

A pletykalap forrása a következőt nyilatkozta:

Frissítés: azóta a pletykalapok arról számolnak be, hogy „összeférhetetlenség” miatt be is adta Sam a keresetet. Spears pedig ugyanazzal az ügyvéddel, akivel gyámsági perét nyerte, Matthew Rosengarttal, illetve Laura Wasserrel szállnak szembe Sam követelőzéseivel.

Rövid időn belül Sam beadja a válókeresetet is.