35 millió forint bónuszt adott Taylor Swift a teherautókat vezető csapatának

Bőkezűen jutalmazza csapatát.

A TMZ csapata robbantotta a hírt, miszerint Taylor Swift óriási bónuszokat adott csapatának a jelenleg is tartó és rekordokat döntögető The Eras Tour alatt a napokban. Talán meglepő, hogy a csapat szócska alatt nem csak közeli, kontakt kapcsolatait érti, mint mondjuk a stylist vagy a táncosok, hanem kiemelten odafigyelt arra is, hogy a háttérben munkálkodók is megfelelő plusz juttatásban részesüljenek.

A pletykalap forrása kiemelte, hogy a bónuszok kiosztása helyi idős szerint szombaton napközben történt a Santa Clara-ban tartott show előtt. A forrás hozzátette, hogy Taylor odafigyelt a háttérben dolgozó munkásokra is: például a kamionsofőrök fejenként 100 000 dollárt, vagyis több, mint 35 millió forintot kaptak kézhez a fizetésükön kívül.

Érdekesség, hogy körülbelül 50 sofőr dolgozik a turnén jelenleg, ami azt jelenti, hogy 5 millió dollárjába, vagyis majdnem 2 milliárd forintjába került bőkezűsége.

Újabb információk szerint, közel 55 millió dollárt, vagyis 19 milliárd forintot osztott szét az énekesnő csapata közt – írja a People.