Videó: mikrofonnal dobálózott Cardi B, miután nyakon öntötték a színpadon

Nem hagyta annyiban a dolgot a rapper.

Cardi B sosem arról volt híres, hogy bármilyen helyzetben is visszafogná magát, ezt pedig a tegnapi koncertjén is bebizonyította. A rapper Las Vegas-ban lépett fel, és éppen az egyik legnagyobb slágerét, a Bodak Yellow-t adta elő, amikor is a közönség első sorából egy illető úgy gondolta, jó ötlet lenne a kezében lévő itallal nyakon önteni az előadót. Spoiler: rossz ötlet volt.

Cardi ugyanis gondolkodás nélkül fogta a mikrofonját, és nemes egyszerűséggel teljes erőből hozzávágta a rendetlenkedő rajongójához. Az esetről videó is készült, melyen jól látszik, hogy rappernek nem csak a zenéhez, de a célbadobáshoz is van tehetsége: a mikrofon telibe az arcán találta el az illetőt, sőt, még vissza is pattant róla, így a mellette álló személy is megtapasztalhatta az előadó dühét.

A történtek után a biztonságiak kivezették a tömegből az itallal dobálózó nőt, Cardi pedig visszakapta a mikrofonján, bár előtte még mérgelődött magában egy kicsit.

Érdekesség, hogy a sztár az esetet megelőző este, pénteken is mikrofonnal dobálózott. Akkor a Drai’s bárban lépett fel, azonban valami probléma adódott a hangosítással, ami annyira feldühítette, hogy a performansz végén hozzávágta a mikrofonját a DJ-hez. Erről is készült videó, amit ide kattintva tudtok megnézni. 

A rappernek egyébként a napokban jelent meg a legújabb dala, az Offsettel közös Jealousy – bár azokat annyira nem irigyeljük, akiket megdobott mikrofonnal.