Saweetie jóváteszi a szünetet: egyszerre két bomba zenét is hozott a rajongóknak!

Íme a BIRTHDAY és a SHOT O’ CLOCK!

Napjaink egyik legfelkapottabb női rappere, Saweetie két új dallal tért vissza, amelyek minden bizonnyal hullámokat keltenek a popkultúrában. A sztár a napsütötte Kaliforniából származó rapfenegyerekekkel, Tygaval és YG-vel működött együtt klubkész, BIRTHDAY című trackjében, miközben a SHOT O’ CLOCK Suzanne Vega és DNA jól ismert dúdolását ülteti át bravúrosan egy beat vezérelt klasszikusba. A nemrég 30. születésnapját ünneplő Saweetie a party tökéletes hangulatát egy szédítő videóklipben mutatja be maradéktalanul.

A több, mint 5 milliárd globális streammel és számos arany- és platinalemezzel büszkélkedő Saweetie-nek a hiphop kultúrára gyakorolt hatása megkérdőjelezhetetlen. 2017-es ICY GRL című, vérpezsdítő felvételével került igazán a reflektorfénybe, mely százmilliók ódájává vált. Azóta már megszámlálhatatlan mennyiségű megahit fűződik a nevéhez – köztük a Doja Cattel közös Best Friend és a közönségkedvenc My Type.

Habár Saweetie The Single Life EP-jének megjelenése óta a Baby Tate-tel közös Hey Mickey!-t leszámítva 8 hónapig alkotói csendben volt, most kárpótolja rajongóit egyből két zseniális trackkel.

BIRTHDAY című, west coast hangulatú szám egyszerre szexi, emelkedett és energikus. A szerzeményhez tartozó videóklipben Saweetie nem fél az orrunk alá dörgölni, hogy milyen kirobbanó formában van. Igazi földi istennőként uralja saját szülinapi buliját, a verzékbe beszálló többi rapperrel együtt az élet felszabadult ünneplését hirdeti.

A másik újdonság, a SHOT O’ CLOCK pedig szintén egy, a hajnalig tartó bulikra hangszerelt, megállíthatatlan klubdiktátor lett.

Saweetie mindkét kiadványával arra biztat, hogy ünnepeld meg az élet minden egyes momentumát!