Mi ez az Elevator Boys mánia TikTokon?

Németországból a világhírnév felé.

Az Elevator Boys egyik pillanatról a másikra lett világhírű úgy, hogy igazából még nem is debütáltak a zenei világban – de, akkor honnan indult és miként lett az 5 srác ennyire felkapott? Nos, valószínűleg az FYP, vagyis a TikTokon lévő for you page nem hazudik, és az algoritmusok sem véletlenül kapták fel az eredetileg Németországból érkező fiúkat.

Hetek alatt lett Julien BrownLuis FreitagBene SchulzTim Schaecker és Jacob Rott Németország legsikeresebb TikTok sztárjai, úgy, hogy legeleső videójukat 2021 augusztusában töltötték fel a platformra, 2023 júliusára pedig már meg is jelent első saját daluk, a Runaway és világszerte az egyik legizgalmasabb új formációnak tartják számon őket. Pláne, ha elgondolkodunk azon, hogy az elmúlt években a legnagyobb popzenei bandák, mint a One Direction, a Little Mix vagy a Fifth Harmony sorra oszlottak fel.

Valójában, arról a bizonyos személyről szól, akivel úgy érzed magad, mintha nyaralnál és mindenről el tudsz feledkezni egy kicsit, amikor vele vagy

– mesélték a srácok a debütáló dalukról.

A legnagyobb bájuk, melyre igazán büszkék is – és valószínűleg ez is fogja meg a legjobban a hallgatóságot, hogy ők barátokként kezdtek el funkcionálni. A kezdetekben semmilyen tervük nem volt arra, hogy komolyan elkezdenének zenélni, vagy színészkedni, csak jól érezték magukat együtt. Ahogy pedig telt-múlt az idő, sikerült kiépíteniük egy márkát, egy brandet, amit szépen ápolgatnak és próbálnak napról-napra előrelépni vele. Érdekesség, hogy jelenleg is bővíteni próbálják csapatukat, akik a háttérben dolgoznak zenei karrierjük egyengetésén.

Zach Sang egy majdnem egy órás beszélgetésre ült le a fiúkkal, melyet a napokban publikált – ebben fény derül arra is, hogy igazából a social média karolta fel őket, amikor kezdetben, csak hülyéskedni akartak, aztán az emberek megszerették őket. Amikor arról kérdezték őket, hogy miért pont most próbálnak szerencsét a zeneiparban, azt a választ adták, hogy a 2000-es évekbeli trendek visszajövetelével úgy érzik, a világ megérett egy új fiúbandára is… kíváncsian várjuk, hogyan alakul a jövő. Annyi biztos, hogy a Runaway egy igazi, vidám, nyári-popsláger lett, mely könnyen megragadhat a hallgatók lejátszási listáin.