Olyan eredményt ért el a Barbie hazánkban, amit évek óta egy filmnek sem sikerült

A film betétdalait tartalmazó album is megérkezett.

Július 20-án került a hazai mozikba az év egyik legjobban várt filmje, a Greta Gerwig rendezésében készült Barbie, mely hazánkban is hatalmas sikert aratott. A Cinema City elárulta, hogy több, mint 30 ezren váltottak jegyet az alkotásra csütörtökre, a premier napjára, ilyen eredménnyel pedig évek óta, egészen pontosan a 2020-as lezárások óta egyetlen film sem büszkélkedhetett.

Emellett Magyarországon ez a legerősebb nyitónapja mind a rendezőnek, mind pedig a két főszereplőnek, Margot Robbie-nak és Ryan Goslingnek is. 

A premier után egy nappal, pénteken a film betétdalait tartalmazó, 17 számos és igazi sztárparádét felvonultató lemez, a Barbie The Album is megjelent. Nyerd meg Te a kiadványt CD formátumban – részletek az alábbi Instagram posztban:

A történetben kiemelkedő szerepet kap a zenei aláfestés, amelyen a kortárs popzene legkultikusabb előadói és dalszerzői dolgoztak: producerként az Oscar-, Golden Globe- és hétszeres Grammy-győztes Mark Ronson, illetve megtalálhatóak rajta többek közt Dua LipaCharli XCXBillie EilishNicki Minaj & Ice Spice már most hatalmas streamingszámokat produkáló előfutárai. Csak a megjelenés előtt már hallható felvezető trackek túllépték az 500 milliárd globális lejátszást!

A koronggal együtt pedig olyan korábban nem hallgatható zenei kincsek érkeztek meg, mint Sam SmithLizzo, a Tame ImpalaThe Kid Laroi, a HAIMKhalidDominic FikeAva Max és GAYLEelképesztő számai. Az all-star kiadvány megjelenését Sam Smith diszkófényben tündöklő, drámai fókuszdala, a Man I Am emeli ki, amely Barbie hódolója, Ken karakterének szemszögéből íródott.

Az LP pink és más színekben is kapható, valamint bakelit, kazetta és CD formátumban szerezhető be az MG Records oldalán, illetve megvásárolható az ország további, összes, releváns CD-ket és bakeliteket árusító boltjában és üzlethálózatán keresztül.