Lana Del Rey abba akarta hagyni a zenélést a sok kudarc után

Szinte biztos volt abban, hogy ennyi volt.

Lehetséges, hogy nem érződik Lana Del Rey hozzáállásán és színpadi jelenlétén, amikor cipő nélkül, boldogan cigizgetve énekel több ezer rajongójának, de az énekesnő egy sötét időszak után úgy érezte, nem neki való a popszakma.

A Daily Starnak mesélte el az énekesnő, hogy volt egy nagyon mély és megterhelő időszak az életében, amikor úgy érezte, sorra halmozza a kudarcokat egymásra. Elmondta, hogyha értene bármilyen más munkához, abbahagyta volna a zenélést már – csak azért nem tette, mert ez az egyetlen dolog, amihez ért.

Soha nem felejtem el azt a mélységet, azokat a pillanatokat, amikor semmi sem jött össze és komolyan elgondolkodtam azon, hogy befejezem a zenélést. Csak a kudarcokat halmoztam. Nem volt más választásom a folytatáson kívül, mert fogalmam sincs, hogyan kell bármi mást csinálni ezen kívül.

A beszélgetés során Lana mesélt még arról is, hogy szerinte Billie Eilish egy nagyon jó ember, és tehetséges előadó, illetve megosztotta véleményét a nők helyzetével kapcsolatban a zeneiparban.

A popzenében végre a nőknek joguk van kifejezni önmagukat, élményeiket. Amit az elején csináltam – keresztre feszítették volna érte korábban. De nagyon konkrét, leíró vagyok. És ez a kulcsa mindennek. Nem érdekel, ha rossz példa vagyok, nem felelek meg annak, amit egy popénekestől elvárnak. Azt akarom, hogy hű maradjak ahhoz a pillanathoz, amikor a zenémet készítem.