PinkPantheress egy expasijáról énekel új dalában, akit nem tud lerázni magáról

Vadonatúj trackkel debütál a fiatal, brit énekesnő, PinkPantheress, aki az amerikai rapperrel, Destroy Lonleyval közösen mutatja be se veled, se nélküled kapcsolatát az azonnal függőséget okozó Turn Your Phone Off-ban.

2023-ban ez már a harmadik felvétele a tehetséges dalszerző-producernek: februárban érkezett kolosszális slágere, az Ice Spice-kollab, a Boy’s a Liar Pt.2, amely több mint 1 milliárd globális streamet gyűjtött össze, 2. helyezést ért el az Egyesült Királyság Top 40 hivatalos listáján, valamint #3 lett a Billboard Hot 100-ban. Ezt követte a Barbie soundtrack albumán szereplő, drum and bass és alt-pop elemekkel átszőtt Angel, mely egy hónappal ezelőtti megjelenése óta már meghaladta a tízmilliós össz-lejátszást.

PinkPantheress új Turn Your Phone Off című számában ismét elbűvöli a hallgatókat egyedi dalszerzői stílusával, amely bemutatja művészként való fejlődését is. A számban, mely a szakítás utáni vegyes érzelmekkel teli időszakról szól, visszatér az előadó gyökereihez: felejthetetlen vokálja a dob és basszus klubos ütemein táncol, miközben a feltörekvő sztár, Destroy Lonely bekapcsolódik a rá jellemző trapbetéttel, mely dinamikus energiát kölcsönöz a fülbemászó dalnak.