Less bele Rita Ora naplójába az elmúlt évekből

Megérkezett a hamarosan újra Magyarországon koncertező énekesnő új lemeze.

Augusztus végén Magyarországon Rita Ora zárja a nyarat a 2023-as Szegedi Ifjúsági Napokon, vagyis a SZIN-en – tavaly például a hamarosan a Szigeten újra koncertező Tom Grennan és Jason Derulo zárták az etapot. Majdnem 5 évvel ezelőtt dobta piacra az előző, Phoenix c. lemezét Ora (amit egyébként hamarosan meg is nyerhettek Instagram oldalunkon), most pedig a hosszú várakozás után végigpörgethetjük a legújabb, 12 számos You & I c. korongját is.

Az énekesnő elmondása szerint ez az anyag olyan, mintha a rajongói a saját, privát naplóját hallgatnánk megzenésítve, ugyanis olyan személyes témákat érint, mint szerelmi kapcsolatai, az önmagával való megbarátkozás, az önelfogadás és az ezekhez kapcsolódó hullámvölgyek.

A korongot olyan dalok vezették fel, mint a You Only Love Me, a Praising You vagy a Don’t Think Twice, melyek inkább az album pörgősebb, rádióbarát oldalát erősítik, míg a címadó You & I, vagy az Unfeel It már az énekesnő hangi adottságaira és mondanivalójára helyezik a hangsúlyt. Ha valaki azt a Ritát keresi, aki előszeretettel játszik különböző stílusokkal a popzenéjén belül, az nem ezzel a lemezzel fogja megszeretni, de egy igazán kellemes, mozgalmas és érzelmes koncertre számíthatunk idén a SZIN-en.

Hamarosan pedig megnézzük azt is, az „Erre számíthatunk…” sorozatunkban, hogy melyik dalokat várhatjuk Rita harmadik magyarországi koncertjén.