Olivia Rodrigo: boldogabb lány lettem

Ilyen lesz Olivia második lemeze.

Néhány héttel ezelőtt jelent meg Olivia Rodrigo nagy, visszatérő dala a Vampire, ami hangzásvilágban olyan, mintha előző, sour című lemezéről vettük volna – hiába 2. Guts c. korongjának az előfutára. Az énekesnő most egy kicsit bővebben mesélt arról, mire számíthatunk.

Úgy érzi, hogy ahogy az idő telt, ő is változott: boldogabb lett. Ez pedig hallható lesz az egész lemezen keresztül. Elmondása szerint nem lesz annyira mérges és dühös, inkább szarkasztikus és bohókás hangvétele van a daloknak.

Összességében valószínűleg boldogabb lány vagyok, mint akkoriban voltam. Szerintem a lemez egy kicsit szarkasztikus és egy kicsit szórakoztatóbb. Azt hiszem, az embereknek lesznek olyan dalai, amelyekre szeretnek táncolni, és amelyekre szeretnek mozogni. Megtanultam néhány leckét, és remélem a következő lemezen izgalmasabb lesz élőben.

Amikor arról kérdezik, mi inspirálta új zenéjét, elárulta, hogy egy bizonyos sorozatból sok ihletet merített.

Úgy érzem a Szex és New York állhat a háttérben. A fiúkkal való kapcsolatok és az, ahogy Carrie beszél róluk. Mindig úgy érzem (miközben nézem), hogy „igen, ezt már átéltem”, és erről kéne írnom egy dalt.

Aki pedig lemaradt az ikonikus sour lemezét támogató turnéról tavaly, annak sem kell csüggednie, ugyanis hamarosan újra nyakába veszi a világot az énekesnő.

Hamarosan turnézni megyek! Nem mondhatom el, hogy mikor és hol lépek fel, de a közeletekben leszek hamarosan!