Megérkezett Timothée Chalamet új filmje, a Wonka első előzetese

Willy Wonka előzménytörténetét mutatja be az alkotás.

Befutott a Timothée Chalamet főszereplésével készült Wonka első előzetese, melyben a színész a fiatal Willy Wonka szerepében tűnik fel. Az alkotás az ikonikus karakter kalandjait mutatja be még azelőtt, hogy megnyitotta volna a minden képzeletet felülmúló csokigyárát, Timothée-t pedig most először hallhatjuk majd énekelni és láthatjuk táncolni a filmvásznon.

A kicsit több, mint 2 perces videó a képzelet világába kalauzol el minket, és az is kiderül belőle, hogy Willy hogyan találkozott először az Umpa-lumpákkal, akik közül az egyiket nem más alakítja, mint Hugh Grant

A filmet 2021. májusában jelentették be, a forgatás pedig októberben vette kezdetét. Az eredeti tervek szerint idén márciusban került volna a mozikba, ám a premiert pár hónappal eltolták, így végül idén december 15-én jelenik meg. 

Timothée elmondása szerint öröm volt egy olyan alkotáson dolgozni, ami egy fiatalabb közönséghez szól, akik még cinizmus nélkül tekintenek a dolgokra, elsősorban ezért is vállalta el a szerepet. 

A színész mellett még olyan sztárokat láthatunk a filmben, mint Olivia ColmanSally HawkinsKeegan-Michael KeyMatthew BayntonMatt LucasRowan AtkinsonJim CarterNatasha RothwellSimon FarnabyPaterson JosephTom DavisRakhee ThakrarJustin EdwardsColin O’BrienEllie WhiteFreya Parker, és Kobna Holdbrook-Smith.