Érkezik Britney Spears és will.i.am újabb közös dala?

A pletykák szerint ismét összeállt a két sztár!

Tavaly nyáron tért vissza Britney Spears az Elton Johnnal közös Hold Me Closer című dalával, és úgy néz ki, idén nyáron érkezhet a folytatás. A pletykák szerint a pophercegnő ezúttal a Black Eyed Peas rapperével, will.i.am-mel állt újra össze, akivel karrierje során már többször is dolgozott. Az első duettjük, a Big Fat Bass az énekesnő 2011-es Femme Fatale című korongján kapott helyet, egy évre rá jelent meg a Scream & Shout című megaslágerük, és a 2013-as Britney Jean albumon is kollaboráltak.

A hírről elsőként a brit The Sun számolt be, és az információik szerint még ebben a hónapban, július 21-én jön az új kollab, ami a Mind Your Business címet kapta.

Britney és Will nagyon szeretik és tisztelik egymást, és mindketten megbíznak a másikban zeneileg. Alig várják, hogy megoszthassák a nagyvilággal a meglepetés dalukat, és biztosak benne, hogy a rajongók egyszerűen imádni fogják

– árulta el egy forrás a publikációnak.

A közelmúltban maga will.i.am is utalt arra, hogy ismét egyesítették az erejüket az énekesnővel. Tavaly szeptemberben a Good Morning Britain vendége volt, ahol elárulta, hogy dolgoznak valamin közösen.

Király dolgokat csináltunk már együtt, és most is éppen munkálkodunk valamin, amiről még nem beszélhetek.

Majd pár napja a brit The Voice Kids-ben is, ahol zsűritagként tevékenykedik, megemlítette a popdívát. A műsor egyik jelenetében egy stúdióban ült, ahol éppen a Scream & Shout szólt, majd azt mondta:

Britney, most mennem kell, hogy megtaláljam a következő generáció szupersztárjait.

A hivatalos bejelentés ugyan még várat magára, de minden jel arra utal, hogy hamarosan újabb közös dalt villant a két sztár.