Ennyibe kerültek a jegyek Taylor Swift bécsi koncertjére

A legolcsóbb jegyet nagyjából 27 ezer forintért szerezhettük be.

Jövőre Európába is elhozza a rekordokat döntögető The Eras Tour nevű koncertsorozatát Taylor Swift, melynek keretein belül három koncertet is ad a szomszédos Bécsben augusztus 8-án, 9-én és 10-én. A jegyárusítás a megszokottnál egy kissé bonyolultabban zajlott, ugyanis a rajongóknak előzetesen regisztrálniuk kellett az email címükkel, és azok a szerencsések, akik ezt követően kaptak kódot az elővételhez, mától tudták bebiztosítani a helyüket a 3 show egyikére.

A legolcsóbb ülőjegyet 69,4 euróért, vagyis nagyjából 27 ezer forintért szerezhettük be, míg a legdrágább a kiemelt állójegy volt 179,8 euróért, azaz körülbelül 69 ezer forintért. A sima állójegy 99,9 euró, átszámolva kicsit több, mint 38 ezer forint volt, ülőjegyet pedig kategóriától függően lehetett vásárolni 87,8 euróért (kb. 34 ezer forint), 119,99 euróért (kb. 46 ezer forint), 139,55 euróért (kb. 54 ezer forint), 149,9 euróért (kb. 57 ezer forint), és 199,95 euróért (kb. 77 ezer forint) is.

A fentiek a standard jegyek árai, ezeken kívül még VIP csomagok is kaphatóak voltak. A standard jegyek egyébként az elővétel alatt mindhárom koncertre elfogytak, azonban a VIP csomagok még elérhetőek.

A rekordokat döntögető The Eras Tour európai szakasza jövő májusban veszi kezdetét Párizsban, és olyan városokat érint, mint Stockholm, Lisszabon, Madrid, Dublin, Amszterdam, Milánó, Zürich, Hamburg, Varsó, vagy éppen London. Bécsben az Ernst-Happel-Stadionban láthatják majd a fanok a kedvencüket, mely nagyjából 50 ezer látogatót bír befogadni, így a három este alatt körülbelül 150 ezer rajongóra lehet számítani.

Taylor előzenekara a teljes európai szakasz alatt a Paramore lesz.