Taylor Lautner és Joey King is szerepelnek Taylor Swift új videójában

Megérkezett az I Can See You klipje. 

Nem hagyja unatkozni a rajongóit Taylor Swift! Tegnap jelent meg a harmadik újra felvett albuma, a Speak Now (Taylor’s Version), melyen 6 eddig soha nem hallott dal is helyet kapott, ma pedig egy új klipre ébredhettünk tőle az egyik eddig kiadatlan szerzeményhez. Mi több, az I Can See You-hoz készült videóban az énekesnő mellett feltűnik még Taylor LautnerJoey King, és Presley Cash is. 

A kisfilmet maga az énekesnő írta és rendezte, és azt szerette volna bemutatni vele, hogy a rajongói mennyit segítettek neki abban, hogy visszaszerezze a Lover előtti zenéjét – a következő újra felvett lemez pedig, ahogy a klipből kiderült, az 1989 lesz.

Több, mint egy éve írtam meg a videó történetét, és szimbolikusan azt szerettem volna vele kifejezni, milyen érzés volt számomra, hogy a rajongóim segítségével visszaszerezhetem a zenémet. Mindenképpen azt szerettem volna, ha Joey King, Taylor Lautner, és Presley Cash szerepelnének benne. Mindig is nagy álmom volt, hogy rendezhessek egy harcolós jelenetet és egy rablós történetet, és nagyon jól éreztem magam a készítése közben. Elképesztően büszke vagyok rá

– írta a közösségi oldalain. 

Joey és Presley nem először dolgoznak az énekesnővel, ugyanis mindketten feltűntek a Mean című dalához készült klipjében, amikor még Joey 9, Presley pedig 11 évesek voltak.

Az I Can See You videója a The Eras Tour kansas-i állomásán debütált, ahol mindhárom sztár jelen volt. 

Taylor Lautner egy nagyon pozitív jelenség volt az életemben, amikor a Speak Now albumot készítettem, és szeretném elmondani, hogy a klipben mindent ő csinált, nem használtunk kaszkadőröket. A feleségével együtt nagyon közeli barátaimmá váltak, és kényelmes is a dolog, hiszen mindhármunknak ugyanaz a keresztneve

– árulta el az énekesnő.

Az Alkonyat filmek sztárja is mondott pár szót a koncerten, és csupa dicsérő szavakkal illette egykori barátnőjét.

Taylor, hatalmas tisztetelet érzek irántad, és nem csak, mint énekes, dalszerző, és előadó, de mint ember is. Elképesztően kedves és szerény vagy, és megtiszteltetés számomra, hogy ismerhetlek. 

Az énekesnő jövőre egyébként Európába is elhozza a rekordokat döntögető The Eras Tour nevű turnéját, melynek során a Paramore lesz az előzenekara, és Bécsben 3 koncertet is ad augusztus 8-án, 9-én, és 10-én – a jegyinfókért katt ide!