Felpofozták Britney Spears-t egy Las Vegas-i étteremben

Az énekesnő elmondása szerint csak gratulálni szeretett volna Victor Wembanyama-nek.

Ha nem érte volna még elég trauma Britney Spears-t a több, mint egy évtizeden keresztül tartó, abuzív gyámsága alatt, mely alól 2021-ben szabadult fel, most ismét egy igencsak kellemetlen élményben volt része. Az énekesnő egy Las Vegas-i étterembe indult vacsorázni a férjével, Sam Asghari-vel, és két barátjukkal, amikor meglátta a kosaras Victor Wembanyama-t, akinek nagy rajongója. Elmondása szerint csak oda szeretett volna menni hozzá, hogy gratuláljon a sikereihez, ám a dolog nem úgy sült el, ahogy azt tervezte.

A szemtanúk szerint ugyanis amikor olyan közel került a sportolóhoz, hogy megkocograssa a vállát, Victor testőre egyszerűen visszakézből felpofozta, olyannyira, hogy még a napszemüvege is leesett a fejéről. Britney a fizikai bántalmazást követően feljelentést tett a rendőrségen, akik a TMZ információi szerint bűnügyi nyomozást indítottak az ügyben.

Az esetről maga az énekesnő is kiadott egy közleményt a közösségi oldalain, melyben az alábbiakat írta:

“A traumatikus élmények nem jelentenek újdonságot számomra, rengeteg ilyenben volt részem. Arra azonban nem voltam felkészülve, ami tegnap este történt velem. Felismertem egy sportolót a hotelem előterében, amikor vacsorázni indultam, később pedig egy másik hotel éttermében is láttam őt. Úgy gondoltam, odamegyek hozzá, hogy gratuláljak neki a sikereihez. Nagy volt a hangzavar, így hátulról megérintettem a vállát, hogy felkeltsem a figyelmét. Tudom, hogy ez a sportoló azt állítja, hogy hátulról megragadtam, viszont én csak szimplán megkocogtattam a vállát. Ekkor a testőre visszakézből arcon csapott ott, mindenki előtt, és vissza se nézett rám. Majdnem elestem, és a napszemüvegem is leesett a fejemről.

Engem folyamatosan megrohamoznak az emberek. Mi több, azon az estén legalább 20 rajongó vett körül. Az én testőreim egyiküket sem ütötte meg. 

Borzalmasan kellemetlen ezt a történetet megosztanom az egész világgal, de már ezzel van tele a média. Azonban mégis fontosnak érzem megosztani, és arra kérni a hírességeket, hogy mutassanak jó példát, és minden emberrel bánjanak tisztelettel. 

A világban túl sok a fizikai erőszak, és gyakran zárt ajtók mögött történik. Kiállok az összes áldozat mellett, és gondolok rájuk a szívem mélyén. Sem a sportoló, sem a testőre nem kértek tőlem nyilvánosan bocsánatot. Remélem, azért megteszik…

Nem gondolom, hogy ez a helyzet bármilyen szempontból is vicces lenne. Kegyetlen és elkeserítő érzés volt látni, ahogy ez a sportoló mosolygott és nevetett, amikor ez megtörtént. Én 160 centi vagyok, ő pedig 223…

Nagyra értékelem a hatalmas mennyiségű szeretetet és támogatást, amit jelenleg kapok. Szeretném megköszönni a Las Vegas-i rendőrségnek és a nyomozóiknak is a támogatásukat.”