Megérkezett az első két jelenet a Vörös, fehér és királykék filmadaptációjából

Az előzetest is hamarosan megkapjuk.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, augusztus 11-én érkezik a nagysikerű regény, a Vörös, fehér és királykék filmadaptációja az Amazon Prime Video-ra, most pedig be is leshetünk az alkotásba a premier előtt. Bár az első előzetes még várat magára, két jelenetet megosztott belőle a streaming platform, hogy könnyebb legyen a várakozás.

A rövid teaserekben a két főhőst, Alexet és Henry-t láthatjuk, amikor még nincsenek igazán barátságos viszonyban, azonban ez a későbbiekben változni fog.

Az alkotás Casey McQuiston 2019-ben megjelent, azonos című könyve alapján készült, a két főszereplőt pedig Nicholas Galitzine és Taylor Zakhar Perez alakítják benne. 

A regény hivatalos leírása a következő: Mi történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg? Mikor édesanyját megválaszják az Amerikai Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból (Taylor Zakhar Perez) azonnal afféle királyi herceg lesz amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiataloknak szóló színarany a marketingcsapat kezében. Csak egyetlen gond van vele: Alex ellenségeskedése egy valódi herceggel, Henryvel az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe jut egy fénykép Alex és Henry (Nicholas Galitzine) – a walesi trónörökös esküvőjén előadott – botrányos összecsapásáról, ez az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol. A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését.

Ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt akár Alex, akár Henry valaha várta volna. Hamarosan Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot? Miből merítsenek elég bátorságot, és lesz-e akkora hatalmuk, hogy azok legyenek, akiknek lenniük kell? Hogyan érjék el, hogy a valódi énjüket is kifejezhessék a politikai protokoll lépéseiben?

Vörös, fehér és királykék az amerikai premierrel egy időben, augusztus 11-től lesz elérhető hazánkban is, az Amazon Prime Video-n.