Meghibásodott Taylor Swift színpada, futnia kellett az énekesnőnek

Kellemetlen meglepetés érte Taylort a koncertjén.

Javában tart Taylor Swift világkörüli turnéja, a The Eras Tour, amit jövőre a rajongók legnagyobb örömére Európába is elhoz, és a szomszédos Bécsben például két koncertet is ad. Legutóbb az Ohio állambeli Cincinnatiben lépett fel két egymást követő este, több, mint 120 ezres közönség előtt, azonban egy kisebb kellemetlenség is érte az énekesnőt az első show alatt.

Look What You Made Me Do című slágere után ugyanis meghibásodott a színpadi lift, amivel a backstage-be jutott volna el, hogy a következő, Enchanted című dalához gyorsan át tudjon öltözni. Taylor hiába várta, hogy működjön a lift, nem így lett, ezért végül sprintelnie kellett a kifutótól a nagyszínpadig, hogy időben át tudja venni az új fellépőruháját.

Az esetről természetesen videó is készült:

És íme egy videó, amin látszik, mi kellett volna, hogy történjen, ha minden jól működik:

Természetesen a sztár és a csapata profik módjára kezelték a helyzetet, és a következő dal alatt már úgy jelent meg ismét a színpadon, mintha mi sem történt volna.

The Eras Tour európai szakasza jövő május elején veszi kezdetét Párizsban, és olyan városokat érint, mint Stockholm, Madrid, London, Amszterdam, Milánó, Hamburg, vagy éppen Varsó. Bécsben augusztus 9-én és 10-én láthatjuk majd Taylort.