Valaki az édesanyja hamvait dobta fel P!nk-nek a színpadra egy zacskóban

Nem ez az egyetlen furcsa “ajándék”, amit kapott az énekesnő.

Idén jelent meg P!nk kilencedik albuma, a Trustfall, mellyel turnéra is indult az énekesnő. A Summer Carnival névre keresztelt koncertsorozattal a napokban Bécsbe is ellátogat, ahol két koncertet is ad, előtte pedig olyan városokban járt vele, mint London, Berlin, vagy éppen Párizs. Az előadó szokásához híven ezúttal is hatalmas show-val kápráztatja el a rajongóit, azonban a londoni koncertje közben érte pár érdekes meglepetés. 

A Hype Parkban tartott fellépése során az egyik fan az édesanyja hamvait dobta fel P!nk-nek a színpadra a Just Like a Pill című dal alatt egy zacskóban, ami szemmel láthatóan lesokkolta a sztárt. 

Ez az édesanyád? Erre nem tudom, mit mondhatnék

mondta kikerekedett szemekkel.

Később, a Fuckin’ Perfect című slágere közben pedig egy hatalmas tömb brie sajttal ajándékozta meg az egyik rajongó, amit szintén nem igazán tudott hova tenni az énekesnő.

Ha esetleg valaki még több furcsa ajándékkal szeretné sokkolni az énekesnőt, vagy csak szimplán meg szeretné nézni élőben, az június 1-én és 2-án Bécsben megteheti – a jegyinfókért katt ide.

Az osztrák főváros után még olyan európai városokba látogat el a turnéval, mint München, Köln, Varsó, és Hanover, mielőtt Kanada, az Egyesült Államok, majd Ausztrália és Új-Zéland felé venné az irányt.