Nessa Barrett újra megmutatja, mennyire sebezhető

Nessa Barrett ismét bemutatja sebezhetőségét új, bensőséges poplíráján keresztül.

Megérkezett a fiatal popcsillag, Nessa Barrett érzelmekkel teli újdonsága, a lie. A személyes hangvételű felvételhez egy lenyűgöző, filmes elemeket tartalmazó videóklip is társul, amely az amerikai énekesnő lágyabb, sebezhetőbb oldalát mutatja be. Barrett már múlt héten megosztotta a track előzetesét közösségi felületein, a rajongók pedig egyből találgatásokba kezdtek, vajon mi lehet a személyes ihletettség háttere mögött.

Így mesélt az inspirációjáról Nessa:

lie arról szól, hogy néha vannak dolgok, amik nem úgy alakulnak, ahogy szeretnénk és ezt el kell fogadnunk. Remélem, hogy az emberek vigaszt találnak benne, és segít elfogadni a nehezebb élethelyzeteket, ezáltal pedig közelebb kerülnek egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez.

lie olyan sikerdalok után érkezik sorban, mint a dögös alterpop american jesus vagy a vad, punk hangzásvilágú BANG BANG!. Mindezek előtt pedig 2022-ben olyan slágereket hozott ki – a kritikusok által is elismert young forever albumáról -, mint a die firsttired of california, vagy a lovebomb.

A fiatal világsztár prosperáló karrierje egész egyszerűen megállíthatatlan: kétszer is felkerült a Billboard „21 Under 21″ listájára, szerepelt többek között a neves People Magazin “Emerging Artist” listáján is, valamint a 2022-es MTV WMA Push Performance díjára is jelölték. A teltházas young forever turnéján már meg sem lepődünk, hiszen  szerzeményei több mint 1,4 milliárd streamet gyűjtöttek össze eddig világszerte.

Legújabb lírai popdala egyenesen a szívünk közepébe talál és bizonyítja, hogy érzékenységével és őszinte művészetével továbbra is ígéretes jövő áll előtte.