Emily Párizsban: Rómában folytatódna Emily kalandja?

Emily Rómában?

Nem olyan régen számoltunk be arról, hogy az írói sztrájk miatt csúszhat a Netflixes Emily Párizsban c. sorozat folytatása és a 4. évadot lehetséges, hogy csak 2024-ben láthatjuk. De addig is, a kedvenceink serényen dolgoznak az új etap körül.

Lily Collins (Emily) pedig boldogan jelentette be, hogy lehetséges, hogy az új évadban egy új várost is meg kell ismernünk, és egy kicsit parkoló pályára helyezzük a francia fővárost és lecseréljük Olaszország egyik kincsére, Rómára. A TUDUM esemény keretein belül többet nem árult el a színésznő, így innentől kezdve a fantáziánkra, na meg persze az írókra van bízva, merre viszik el a történetet.

Olyan sok minden történt, amikre válaszokat kell kapnunk. Igaz, Emily szíve hű marad Párizshoz, de az élet gyorsan közbeszól ebben az évadban. Ne lepődjetek meg, ha Rómából jelentkezik majd be.

A színésznő a videóban még több mókát, divatot, na és extra adag drámát ígér a folytatásban. Reméljük nem csúsznak nagyon és 2023 decemberében újra élvezhetjük Emily kalandjait – vagy Párizsban, vagy Rómában.