Így fest Jacob Elordi Elvisként új filmjében

Az A24 film egy igazi románcot mutat majd be.

Nem sokkal azután, hogy az Elvis című film letarolta a mozikat Austin Butler főszereplésével, az A24 egy teljesen más szemszögből közelíti meg Elvis és Priscilla Presley életét. A romantikus dráma a két ember találkozására és életére fog fókuszálni és még idén várható a bemutató, Priscilla címmel.

A főszerepben az Eufóriából ismert Jacob Elordi, illetve Cailee Spaeny lesznek majd láthatóak, előbbi Elvis utóbbi Priscilla karakterét formálja majd meg. Az alkotás alapja nem más, mint Priscilla saját, 1985-ben megjelent memoárja, az Elvis és Én.

A filmben azt láthatjuk, amikor a tinédzser Priscilla Beaulieu találkozik Elvis Presley-vel egy bulin, a férfi, aki már amúgy is egy igazi rock and roll szupersztár, a privát pillanatokban teljesen váratlan egy új személlyé válik: izgalmas szerelemi viszonnyá, szövetségessé a magányban, sebezhető legjobb baráttá. Sofia Coppola Priscilla szemén keresztül meséli el egy nagy amerikai mítosz láthatatlan oldalát Elvis és Priscilla hosszú udvarlásában és viharos házasságában, a német hadsereg támaszpontjától a gracelandi álomvilági birtokig. Portré a szerelemről, a fantáziáról és a hírnévről.

A 78 éves Priscilla már látta a filmet és kizárólag jókat mondott róla, ugyanígy tettek a Presley család további, élő tagjai is, így az extrán izgalmas alkotás még izgalmasabbá válik.