Magyar szinkronnal nézhető mától Az Idol az HBO Max-en

Már elérhető az első epizód.

Június 5-én, azaz ma mutatták be itthon is Az Idol című sorozatot, mely hazánkban az HBO Max kínálatában elérhető egyidőben a tengerentúli premierrel, magyar szinkronnal – úgy tűnik, hogy a popkultúrában ismert húzónevek, mint Lily-Rose DeppTroye SivanJennie a BLACKPINK-ből vagy maga The Weeknd nem győzték meg a kritikusokat, ugyanis még cikkünk írásakor is, 25%-on állt a Rotten Tomatoes nevű, elismert kritikus oldalon az alkotás.

A sorozatról már korábban itt írtunk, de ha nem rémlene a történet, akkor egy gyors emlékezet frissítés erejéig: Jocelyn (Depp) egy hírnévre éhes fiatal nő, aki át akarja venni a szórakoztatóipar feletti uralmat. Amikor találkozik Tedrosszal (The Weeknd), a hatalmas, szexmániás kultuszvezérrel, Jocelyn karrierje új magasságokba emelkedik: egy kibaszott igazi, belevaló, dögös, szenvedélyes pop-nagyasszony lesz.

A következő rész jövőhét hétfőn lesz majd elérhető – minden további héten pedig egy-egy új epizódot nézhetünk meg a botrányos sorozatból, egészen július 9-éig.