Ekkor érkezhet Olivia Rodrigo visszatérő dala

Úgy tűnik tanult eleget Taylor Swift-től…

Hetek óta találgatják Olivia Rodrigo rajongói, hogy vajon mikor térhet vissza kedvencük, ugyanis az énekesnő huzamosabb ideje elég csendben van, ha zenei karrierje kerül szóba. A napokban pedig egyre rejtélyesebb posztokat oszt meg közösségi média oldalain.

Múlt héten például egy képet osztott meg magáról, ahol a poszt leírása mindössze egy szív emoji volt. Ez még nem is lenne furcsaság önmagában, ha azt nem nézzük, hogy a háttérben a falinaptáron egy szívvel van bejelölve június 30-a, ami péntekre esik – a zenei világban a pénteki nap az a nap, amikor általában a kis- és nagylemez megjelennek, ugyanis így tudnak a slágerlistákon teljes hetet számolni. Napokkal később pedig a levelezőlistájára feliratkozott személyeknek ugyanezt a képet küldte szét, csak egy stopperórával az e-mail tárgyánál. Tegnap éjjel pedig megjelent egy titokzatos visszaszámláló Rodrigo hivatalos weboldalán, ami június 30-án ér véget.

Egyébként hónapokkal ezelőtt megosztotta már az az információt is, hogy több, mint egy éve megvan 2. lemezének címe, de természetesen nem árulta el akkor – talán majd most lehetősége lesz a fanoknak egy kis nyomozásra, ha elindul az era.