Durvább és félelmetesebb zenével jön Yungblud

Az énekes újraalkotta az első albuma borítóját is.

Bár még csak kicsit több, mint egy éve jelent meg Yungblud harmadik albuma, a Yungblud, máris új zenével készül az énekes. De nem is akármilyennel, ugyanis a közösségi oldalain megosztott naplóbejegyzésből kiderül, hogy az eddigieknél durvább és félelmetesebb stílusban szeretne tovább tevékenykedni.

Elmondása szerint sajnálja, hogy az utóbbi időben ennyire tiszta és visszafogott lett a zenéje, azonban ez az időszak már a múlté.

Kibaszottul unom már ezt. Újra olyan zenét szeretnék csinálni, ami megijeszti az embereket. Azt szeretném, ha nem tudnák eldönteni, hogy a jó fiú, vagy a rossz fiú vagyok, ennek következtében pedig azt is megkérdőjeleznék, hogy ők vajon a jó fiúk, vagy a rossz fiúk. Sajnálom, hogy ennyire tiszta lett. Sajnálom, hogy egy időre ennyire kurvára tiszta lett. Soha többé. Belefáradtam abba, hogy érdekel mások véleménye, és belefáradtam abba, hogy fáradt vagyok. Csak várjátok ki, hogy mi következik

– írta.

Yungblud egy fotósorozatot is megosztott a közösségi oldalain, melynek az egyik képén újraalkotta a 2018-as debütáló albuma, a 21st Century Liability borítóját, ezzel is jelezve, hogy készen áll visszatérni a gyökereihez. Lapozzatok az alábbi Instagram posztban a képért!

Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik az új zene, de remélhetőleg hamarosan.