Megérkeztek az első képek a Fülig beléd zúgtam 2. évadából

Less be elsőként a sorozat új etapjába.

Szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy megvan, mikor folytatódik a Kit Connor és Joe Locke nevével fémjelzett, közkedvelt Netflixes sorozat, a Heartstopper, vagyis a Fülig beléd zúgtam. Most pedig megkaptuk az első képeket is, melyeken többek között láthatjuk a főhősöket Párizsban is.

Lapozz az Instagram posztban a többi képért!

Augusztus 3-án újabb részekkel érkezik az itthon is közönségkedvenc adaptáció, amit április 24-én jelentettek be, az első betekintést nyújtó képeket pedig tegnap, itthoni idő szerint késő délután posztolták, így nem lepődnénk meg, ha június 24-én megkapnánk az első előzetest is a folytatáshoz.

Nick, Charlie és a Fülig beléd zúgtam banda többi tagjának történetének folytatása megtiszteltetés volt számomra a 2. évadban. Alice Oseman és én láthattuk, ahogy a színészek minden tekintetben fejlesztik az előadásaikat, és ez az évad rendkívül érzelmes a csodálatos lett a munkájuk miatt. Készüljetek fel!

– nyilatkozta Patrick Walkers, aki a sorozat egyik főproducere.

Még a 2. évad bejelentésekor megtudhattuk, hogy a következők szem- és fültanúi lehetünk: Nick és Charlie próbálják eligazgatni új kapcsolatukat; Tara és Darcy váratlan kihívásokkal néz szembe; Tao és Elle azon dolgoznak, hogy lehetnek-e valaha többek, mint barátok. Plusz jönnek a vizsgák, egy párizsi iskolai kirándulás és persze a bál!