Két új főzőműsorral is készül Selena Gomez

Az egyik már idén, a karácsonyi időszakban érkezik majd.

Új oldalát ismerhettük meg Selena Gomeznek, mikor is 2020-ban elstartolt az HBO Max-en a Selena + Séf című főzőműsora, most pedig két új sorozattal is készül, melyekben ismét az ételé lesz a főszerep. Mindkét széria az amerikai Food Network csatornán lesz majd látható, ráadásul az egyik még idén adásba kerül. Az alkotásnak a címét egyelőre nem jelentették, azonban a témája az ünnepek lesznek, és karácsony tájékán érkezik majd.

A második sorozatban az énekes-színész-szakácsnő az Egyesült Államok legkiválóbb séfjeinek a konyháiba látogat majd el, hogy együtt elkészítsék az adott séf legnépszerűbb fogásait. A címét ennek a műsornak sem árulták még el, az viszont biztos, hogy ez csak 2024-ben lesz nézhető majd.

A két műsor teljesen független az HBO Max-es Selena + Séf című alkotástól, ami egyébként eddig 4 évadot élt meg. A legutóbbi tavaly szeptemberben ért véget, és nem biztos, hogy érkezik a folytatás, ugyanis eddig még nem rendelték be az ötödik évadot belőle.

Az viszont már biztos, hogy érkezik a Gyilkos a házban című sorozat harmadik évada, méghozzá pár hónapon belül. Az új részek premierje Amerikában augusztus 8-án lesz a Hulun, ami azt jelenti, hogy hazánkban augusztus 9-től lesz nézhető a Disney+-on.