Liam Payne: több, mint 100 napja józan vagyok, és csodálatosan érzem magam

Készül az énekes második albuma, és turnézni is szeretne vele.

Pár éve őszintén vallott Liam Payne arról, hogy a karrierje csúcsán és az azt követő időszakban megküzdött a függőséggel, és ennek következtében padlóra került. Mostanra azonban összeszedte magát, és jobban van, mint valaha, mi több, elmondása szerint már több, mint 100 napja józan.

A sztár a hétvégén egy bokszmeccsen, a IFL TV-nek mesélt erről a mérföldkőről, amire igencsak büszke.

Nagyon jól vagyok. Mostmár több, mint 100 napja józan vagyok, és csodálatosan érzem magam. A rajongóim támogatása sokat segített, és rettentően boldoggá tesz

– nyilatkozta.

Liam azt is elárulta, hogy hamarosan új zenével örvendezteti meg a fanokat, ugyanis gőzerővel dolgozik a második szólóalbumán.

A változatosság kedvéért mostmár tényleg dolgozom az albumomon, ami nagyon jó móka, így alig várom, hogy kiadhassam.

Arról egyelőre nem beszélt, hogy mikorra várható a korong, azt viszont elmondta, hogy a megjelenése után turnéra is szeretne indulni vele. A debütáló albumával, a 2020-as LP1-nal nem indult útnak, és sokáig azt gondolta, hogy soha többé nem is fog turnézni, most azonban úgy érzi, készen áll rá.

Most mindenképpen szeretnék turnézni, ami azért fura, mert hosszú ideig azt hittem, hogy soha többet nem akarok majd turnéra indulni.

Az énekes legutóbbi dala, a Sunshine egyébként 2021-ben jelent meg, és a Hibás Ron című animációs film betétdalául szolgált.