Kiállt a rajongóiért Taylor Swift a koncertjén egy biztonsági őrrel szemben

Ingyen jegyet is kaptak a fanok a következő koncertre.

Márciusban startolt el Taylor Swift rekordokat döntögető The Eras Tour nevű koncertsorozata, melyet a hétvégén Philadelphiába vitt el. Nem minden rajongó szórakozhatott felhőtlenül azonban a koncerten, ugyanis az első sorokban egy csapatot kipécézett magának az egyik biztonsági őr, és elmondásuk szerint kiabált velük, és rájuk hajolt akárhányszor felálltak, táncoltak, vagy éppen ugráltak.

A sajnálatos eset a koncert végére magának az énekesnőnek is feltűnt, akit szemmel láthatóan nagyon zavart a dolog, így – ironikus módon éppen a Bad Blood című dala közben – kiállt a fanjaiért, és felszólította a biztonsági őrt, hogy hagyja őket békén.

Minden oké! Nem csinált semmi rosszat! Hé, fejezd be! Fejezd már be

– kiabálta a mikrofonba.

A rajongók természetesen azonnal az egekig dicsérték Taylort, hogy nem hagyta annyiban a dolgot, később pedig az egyik érintett rajongó is elmesélte, pontosan mi is történt velük.

Bármikor bármit csináltunk, teljesen ránk mászott a biztonsági őr. Csak táncoltunk, és jól érzetük magunkat, ez pedig egyáltalán nem tetszett neki. Taylor, 17 éves korom óta hatalmas rajongód vagyok. Az, hogy kiálltál értem a koncert közben rengeteget jelent számomra

– mesélte.

Itt még azonban nincs vége a történetnek, ugyanis az énekesnőt nem hagyta nyugodni, hogy a fanok rajtuk kívülálló okok miatt nem tudták élvezni a show-t. Bár a túlbuzgó biztonsági őrt kivezették, miután Taylor rászólt, a rajongók, akiknek elrontotta az estéjét, kárpótlásul ingyen jegyet kaptak a másnapi koncertre.

A The Eras Tour amerikai szakasza augusztusban ér véget, ezt követően pedig remélhetőleg Európába is ellátogat vele az énekesnő, azonban egyelőre semmi sincs bejelentve.