Niall Horan: az új dalom pörgős, de igazából a szorongásról szól

Újabb dalt mutatott meg az énekes a közelgő albumáról.

Júniusban érkezik Niall Horan harmadik albuma, mely a The Show címet kapta, és az eddigi legnagyszabásúbb anyaga lesz. Az énekes a régi kedvenceihez, és a ‘70-es évek zenéjéhez nyúlt vissza inspirációért hozzá, a címét pedig már nagyon régen felírta magának, azonban csak a koronavírus okozta lezárások alatt jött rá, mit is jelent pontosan számára.

Az élet olyan, mint egy show: hullámvölgyek és hullámhegyek, a jó és a rossz keveredése. Ahogy egyre idősebb leszek, egyre inkább megértem magam művészként. Eljutottam odáig, hogy tudom, mi az, amiben jó vagyok, és milyen hangzás áll jól nekem

– nyilatkozta a V magazinnak.

A korong első kislemeze, a Heaven februárban jelent meg, most pedig megérkezett a folytatás is, a Meltdown. Míg az előbbi egy igazán eufórikus szerzemény zeneileg, és a szövegét tekintve is, addig az utóbbi egy komoly és nem túl vidám témát dolgoz fel fülbemászó popköntösbe öltöztetve.

Ha egy komorabb dalt írok, az valószínűleg egy ballada lesz, de néha pont az ellenkezője. Mint például a Meltdown, ami elég pörgős, de igazából a szorongásról szól.

Az énekes idén turnézni is indul, melynek keretein belül fesztiválokon fog fellépni. A magyar fanok legnagyobb örömére augusztus 12-én karrierje során először hazánkba is ellátogat, méghozzá a Szigetre, ahol elmondása szerint reméli, hogy sok új rajongót szerez majd magának.

Nagyon izgatott vagyok a fesztivál fellépéseim miatt, mert én magam is imádok fesztiválokra járni. Mindig irigykedem az előadókra, akik a színpadon állnak, és arra gondolok, hogy mennyire szeretnék én is ott lenni, és látni a végtelen tömeget magam előtt. Ugyanakkor kihívás is, hiszen én is voltam már az a részeg srác, aki csak a bárt keresi, aztán elsétál az egyik színpad mellett, ahol valaki épp fellép, a következő pillanatban pedig már hallgatom az adott előadót. Rengeteg fesztiválon történt ez meg velem.

És hogy mik a jövőbeli tervei?

Arénákban szeretnék fellépni. Minden nap teltházas koncertet szeretnék adni, és készen állok arra, hogy a belem is kidolgozzam azért, hogy ez megvalósulhasson.

Niall harmadik lemeze, a The Show június 9-én kerül a boltok polcaira és a streaming platformokra. Ha pedig még nem szerezted be a jegyed az augusztusi Szigetes koncertjére, ide kattintva tudod megtenni