© Sony Music

Harry Styles: soha nem mondanám, hogy soha nem áll össze újra a One Direction

A Grammy fellépéséről is mesélt az énekes.

8 év és kilenc évad után véget ért az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb késő esti talk show-ja, a The Late Late Show with James Corden, az utolsó epizódban pedig Harry Styles is vendégeskedett. A műsor előtt olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint a One Direction a búcsúrészben fog újra összeállni, ami végül nem így lett, azonban az énekes beszélt annak a lehetőségéről, hogy újra összeáll a banda.

Igen vagy nem: összeáll-e újra a One Direction? Erre soha nem mondanám azt, hogy soha. Úgy gondolom, hogy ha lesz egy idő, amikor mindannyian bele akarunk vágni, akkor nem látom akadályát, hogy miért ne.

– árulta el.

Harry a félresikerült Grammy fellépéséről is mesélt. Még februárban adta elő a gálán az As It Was című slágerét, azonban a kis forgószínpada az ellenkező irányba kezdett forogni élő adásban, mint ahogy begyakorolták a próbákon, így az egész koreográfiát improvizálniuk kellett a táncosaival.

Elmondása szerint rengeteget stresszelt a produkción a díjátadó előtt a komplex koreográfia és az énekhangja miatt is, azonban az meg sem fordult a fejében, hogy a színpad rossz irányba foroghatna.

Egymásra néztünk a táncosokkal, és arra gondoltunk: most mit fogunk csinálni? Aztán amikor vége lett, nagyon mérges voltam, hogy így alakult, de ráeszméltem, hogy hiába kiabálnék bárkivel is, az nem változtatna a dolgon, maximum azt gondolnák, hogy egy pöcs vagyok.

James Corden műsorának a teljes utolsó részét itt tudjátok megnézni: