Megvannak az élőszereplős Lilo és Stitch film főszereplői

Úgy tűnik végelegesednek lassan a főszereplők.

2022-ben már szóltak a pletykák arról, hogy elkezdhetik csinálni a Lilo és Stitch animációs sorozatnak és filmnek az élőszereplős, filmváltozatát, de akkor elcsendesültek az emberek a produkció körül. Most viszont megnézhetjük, melyik karaktert ki fog alakítani a Disney újragondolásában.

Miután A kis hableány élőszereplős film eddigi fogadtatása nem annyira lenyűgöző és sok kritika éri az internet népétől, miszerint túl progresszív Halle Bailey, mint Ariel, a Disney máris egy újabb élőszereplős, félig animációs filmen munkálkodik.

Igaz, nekünk ez nem annyira szívmelengető, de az új színészekhez csatlakoztak a régi szinkronhangok is, ugyanis például Tia Carrere, aki az angol nyelven beszélő produkcióban Naninak adta hangját, most egy új karaktert Mrs. Kekoa-t fogja megszemélyesíteni, míg Amy Hill Tūtū-ként lesz látható. Az eredeti kreátor és egyben Stitch hang is visszatér az eredeti nyelven beszélő verizóban, erről lentebb képet is csatoltunk.

Egy, eddig ismeretlen gyerekszínész, Maia Kealoha kapta Lilo szerepét, míg Sydney Elizabeth Agudong lesz Nani. Egy kisebb botrány után, végül Kaipot Dudoit-ot láthatjuk, mint David Kewana, Zach Galifianakis Dr. Jumba Jookiba karakterét kapta, Billy Magnussen pedig Pleakley ügynökét.

A Hawaii-központú történet egy magányos, Lilo nevű emberlány és egy kutyaszerű idegen, Stitch között kialakult kötelékről mesél, akit genetikailag úgy alakítottak ki, hogy pusztító erő legyen. A kíváncsi szociális munkások és az üldöző idegenek elől nehezen tudnak csak menekülni, de a családi kötelék mindennél erősebb, így senkit sem hagynak hátra.