EP megjelenéssel ünnepli 420-at a fantasztikus, rapszodikus, fonetikus, humorikus Sisi!

Négy szám érkezett meg egészen eklektikus hangulatokban és érzésekben, amit a frissen Fonogram-jelölt rapper lány Sisi frappánsan ’SISTEMATIIK’ címmel éppen április 20-án droppol. Sőt még egy Lil Frakk kollab is „betsengetett” videóklippel Sisi már-már ikonikusnak mondható home made rendezésében!

Bőven van mit ünnepelnie a zsigeri előadóművésznek és hazánk legegyedibb hiphop nőjének, Sisinek, hiszen idén ott lehet a Fonogram által jelölt év felfedezettjei listáján, sőt a női előadók egyenjogúságát támogató program, a Spotify Equal Hungary aktuális nagyköveteként ott viríthat hamarosan a New York-i Times Square óriáskivetőjén is… na meg a bűvös négyhússzal is van mit kezdeni! Még jó, hogy 04.20-ban debütál első EP-jével és Lil Frakkal közös videóklipjével!

A ’SISTEMATIIK’-kal ismét gyönyörködhetünk Sisi formabontó szójátékaiban, elrugaszkodott zenei elképzeléseiben, amit 04.20-án az Analog Music Hallban a Mike Mykanic-kel SOLD OUT buli keretén belül fül ügyre is vehettünk!

Az EP érdekessége, hogy Sisi producerei is egyesültek rajta. A Tsingling-et Biksi Gábor, a Blaha-t pedig Gmboii azaz Teremi Dávid („Yalla”) jegyzi a másik 2 dal pedig WaTa-val való első közös munka eredménye.

Az EP elkészítése egy olyan izgalmas és autentikus folyamat volt, amit valószínűleg soha nem fogok elfelejteni. Lényegében pont ezekért a pillanatokért kezdtem el tavaly zenélni. Számomra az, amikor érezhetem, hogy teljes szabadságom van a kreatív folyamatokban és már van némi szakmai rutinom is, egy olyan felbecsülhetetlen érték és kombináció, ami a végeredménytől és a hallgatóközönség reakcióitól függetlenül már önmagában is nagyon boldoggá tesz. Az egész EP célja, hogy az ember több hangulatbában is tudjon mit hallgatni, mint egy kiadós vacsoránál, ami tartalmazza az előételt, a levest, a főételt és a desszertet is. És hogy egy olyan élményt adjon végigpörgetni a számokat, mintha más dimenzióba cseppennénk, sokak számára ismerős életérzésekkel. Mondanom sem kell, szó szerint az összes beatbe szerelmes vagyok és ha az embereknek is tetszeni fog, az meggy lesz a hab tetején.