Az idei SZIN-en is fellépő Rita Ora bejelentette a harmadik albumát, újabb ízelítőt osztott meg róla

Íme a Praising You!

Idén januárban tért vissza Rita Ora a harmadik albuma beharangozó kislemezével, mely a You Only Love Me címet kapta, most pedig a korong megjelenési dátumáról, címéről, borítójáról és a dallistájáról is lerántotta a leplet. Az anyag a You & I címet kapta, összesen 12 szerzemény kap rajta helyet, és július 14-én érkezik, így biztosan jópár dal felcsendül majd róla élőben augusztus 26-án, az énekesnő koncertjén Szegeden, a SZIN fesztiválon.

Nagyon sokat jelent ez az album számomra. Olyan, mintha a naplóm lenne az elmúlt pár évből, a hangzása teljesen én vagyok, és úgy érzem, tökéletesen megmutatja, hogy ki is vagyok én most

– írta Rita a bejelentés kapcsán.

Lapozzatok az alábbi Instagram posztban a borítóért:

A bejelentéssel együtt egy újabb ízelítőt is kaptunk a lemezről, méghozzá a Fatboy Slimmel közös Praising You című dalt, ami a DJ/producer 1999-es Praise You című slágerét gondolja újra.

Szürreális élmény, hogy ilyen formában tiszteleghetek a gyerekkorom egyik legnagyobb slágere előtt. Úgy gondolom, ez a dal mindenkinek mást jelent. Nekem arról szól, hogy ünnepeljük a szeretteinket és a kapcsolatainkat

– nyilatkozta Rita.

A kislemezhez videó is forgott, melyet egyébként az énekesnő férje, Taika Waititi rendezett, és exkluzívan az Instagramon érhető el.

Íme a You & I dallistája:

  1. Don’t Think Twice
  2. You Only Love Me
  3. Praising You (feat. Fatboy Slim)
  4. Unfeel It
  5. Waiting for You
  6. You & I
  7. That Girl
  8. Shape of Me
  9. Look At Me Now
  10. Girl in the Mirror
  11. Notting Hill
  12. I Don’t Wanna Be Your Friend

Rita augusztus 26-án ismét hazánkba látogat, méghozzá Szegedre, ahol ő fogja zárni a SZIN fesztivált – jegyinfókért katt ide!