Önéletrajzi könyvet ad ki Leigh-Anne Pinnock

A könyv októberben jelenik meg.

Leigh-Anne Pinnock több, mint egy évtizede, 2011-ben vált ismertté, miután a Little Mix tagjaként megnyerte a brit X Factort. A banda karrierje során számos slágert és több, mint 60 millió eladott lemezt tudhat magáénak, ezzel pedig minden idők egyik legsikeresebb lánybandájaként tartják őket számon. 2022-ben aztán szünetre vonultak, hogy a tagok szólóban is megmutathassák a tehetségüket, Leigh-Anne azonban előtte szeretné, ha kicsit közelebbről is megismernék az emberek.

Az énekesnő bejelentette, hogy egy önéletrajzi könyvet dob piacra, mely októberben kerül a boltok polcaira. A Believe című memoárról így írt a közösségi oldalain: 

Mióta megnyertük az X Factort 2011-ben, fenekestül felfordult minden körülöttem. Olyan dolgokon mentem keresztül, melyek az egész életemet megváltoztatták, és amiket eddig nem nagyon volt lehetőséget feldolgozni. Maya Angelou egyszer azt mondta, hogy addig nem tudhatod igazából, merre tartasz, amíg nem tudod, honnan indultál. Ezt észben tartva, mielőtt megkezdem az új fejezetet az életemben, a múltam előtt szeretnék tisztelegni: az életem, a hagyatékom, a családom, és az identitásom előtt, és legfőképpen hinni a saját erőmben.

Leigh-Anne életét az elmúlt évek során nem csak a siker és a hírnév változtatta meg. 2 éve családot alapított, és ikreknek adott életet, egy évvel előtte pedig megkérte a kezét a párja, Andre Gray, akivel 2016. óta vannak együtt. A hírnév okozta nehézségekről a 2021-es Race, Pop & Power című dokumentumfilmjében beszélt. 

Believe idén október 26-án jelenik meg, ide kattintva pedig már elő is lehet rendelni.