© Darenote Ltd

Kylie Minogue szereplésével érkezik egy új Netflix sorozat

Egy 2015-ös könyvet dolgoz majd fel az adaptáció.

Megérkeztek a Netflix legújabb produkciójának szereplői egyidőben az adaptáció bejelentésével. Kylie Minogue, Jane Curtin és Eliza Coupe főszereplésével érkezik a Kate Andersen Bower adaptáció. A sorozat az írónő 2015-ös The Residence: Inside the Private World of the White House című könyvét veszi majd alapul.

Az írónő kötetén alapuló sorozat egyből egy 8 részes berendelést kapott és a tipikus, „ki volt a tettes” problémakört járja majd körbe izgalmas és furfangos csavarokkal, miközben körbejárjuk a Fehér Ház minden zegzugos részét, és találkozunk a személyzettel is: 132 szobán keresztül, 157 gyanúsítottal na meg persze egy holttesttel.

Shonda Rhimes és Betsy Beers lesznek a produkció felelősei, kiegészülve Paul Williams Davies-zel, aki a showrunner szerepét fogja betölteni. A szereplőgárdát Julieth Restrepo (Griselda), Sumalee Montano (The Lost Symbol), James Babson (For The People), Izzy Diaz (Good Trouble), Paul Fitzgerald (Riválisok), Roslyn Gentle (Nightbitch), Chris Grace (Superstore – Az agyament műszak), Juliette Jeffers (Tulsa királya), Nathan Lovejoy (The Good Place), E. L. Losada (Los Frikis), Mel Rodriguez (Az utolsó ember a Földön), Brett Tucker (Big Leap) és Rebecca Field (Szégyentelenek) is erősíti.